Retreat - Tempel - Undervisning

Vi tilbyder flere muligheder i kombination eller hver for sig; At bo på et åndeligt stimulerende retreat, at besøge vores tempel, samt at modtage personlig undervisning og vejledning.

Universel spiritualitet

Den spiritualitet du møder her, betegnes  bedst som en universel spiritualitet. Vi anerkender menneskets søgen efter det guddommelige, efter sin sjæl, sandheden, Gud og at denne rejse ser forskellig ud fra person til person. Dette er også grunden til, at du finder både Buddha, Ganesha, Jesus og Maria placeret rundt omkring, inde og ude. Samtidig vil du finde elementer fra andre kulturer i indretningen af både retreat og tempel. Vi omfavner livets mangfoldighed i erkendelsen af alle sjæles fælles mål.

Som vi vågner og udvikler os som mennesker og sjæle, vil vores søgen automatisk rette sig mere og mere mod evigheden, enheden, Gud. Læringen i verden går  ud på, at erkende vores lighed med det guddommelige – vores højeste potentiale; gudsbevidstheden og at vælge bevidst at gå vejen.

Denne rejse, er en rejse ind i større og større uselviskhed, ydmyghed og tjeneste. Dette er en del af den guddommelige orden, for alle sjæle.

Stedet er blevet velsignet med guddommelig energi, der er med til at løfte dig som sjæl og menneske, tættere på det guddommelige. Derfor får du medvind på din rejse, ved at være på stedet, i energien og i nærheden af Rikke og hendes undervisning. Som Avatar er Rikke her for, at skubbe din spirituelle udvikling i gang og videre, uanset hvor du står. Ved den guddommelige Nåde vil din udvikling gå hurtigere, ved hendes hjælp. 

Her vil du opleve at modtage en stor støtte, ikke kun moralsk, men helt konkret og på flere planer. Jo større hengivenhed du har, jo mere får du og jo hurtigere går det. På det værelse du sover indlægges en energi, efter dit behov. I de andre rum ligeså.

Universal Mother, Rikke Klitgaard Christensen

Personlig vejledning og undervisning.

 Rikkes formål i verden er, at gøre din vej kortere. I kraft af Helligånden vil de emner i dig, der på den ene eller anden måde blokerer, komme op til overfladen og dermed blive forløst. Den evne Rikke har fået til at se, gør at hun netop ser, hvor der er nogle “blinde pletter” i din bevidsthed om dig selv. Den undervisning Rikke tilbyder, kommer ud af den bevidsthedstransformation hun selv har gennemgået. Her er hun sat i forbindelse med Gudsbevidstheden, Gud, Jesus og Helligånd. Hendes sjæl er oplyst, guddommeliggjort, hvormed hun tjener Gud og Gudsbevidstheden. Sagt med andre ord, har hun gået vejen, som hun nu kan vise til dig.

Har du spørgsmål til vores forskellige tilbud, er du velkommen til at skrive herunder.