Det praktiske

Spirituelt retreat er et ophold i et af vores to værelser.  Køkken og bad deles. Vi har en lille og en stor have, begge må benyttes. Der vil være bl.a. picnic-tæpper til brug i haven.  Morgenmad kan tilkøbes og vil være “ta´selv” morgenmad af forskellig slags. Ved specielle ønsker kan der være en merpris. På hvert værelse er sengelinned og badehåndklæde inkluderet i prisen. Stedet har ingen luksus. Den åndelige vej er altid via ydmyghed.

Stedet fungerer også som et spirituelt værested, et ashram for de der søger den åndelige vej, derfor vil der lejlighedsvis være andre bl.a. i forbindelse med vores events og åbent hus.

Det er en fordel, hvis du kan lide dyr, da vi har katte på stedet.

Et besøg på vores Spirituelle Retreat vil føles som “hjem” for sjælen. Vi har skabt rum til dig i smukke omgivelser, hvor din naturlige åbenhed for det guddommelige styrkes. Udsmykningen og stemningen leder dine tanker og sanser ind i en anden verden.  Vi ønsker, at gøre det lettere for dig, at forstå det guddommelige, at forstå dig selv og at træde ind i en højere grad af væren og bevidsthed. 

Husregler

Stedet er for voksne, +25år, med mindre andet aftales. Vi har ikke wifi eller TV. Der må ikke indtages alkohol eller stoffer, inde eller ude (vin til maden er ok). Samtidig frarådes ophold, hvis man tager stærk medicin. Stearinlys må IKKE forlades tændte og må KUN tændes i stue og køkken, med mindre det er en lanterne. Der er rygning forbudt indenfor. I køkkenet er te og kaffe til fri afbenyttelse og dagens måltider kan tilberedes her. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv.  Indtjekning og afrejse aftales ved booking. Vi forbeholder os retten til at spørge om formålet med dit besøg, da stedet  er til åndeligt søgende.

Betaling mm.

Betaling sker ved booking, på mobilepay (22284833)  eller bankoverførsel (6695-1001552658). Der kan også betales kontant ved ankomst efter aftale. En booking er bindende og indbetalt beløb refunderes kun, frem til 3 dage før aftalt ankomst.